На голову лубянского нео-фюрера обрушится ответная ярость цивилизации - Сотник про майбутнє Путіна (відео)

Російський журналіст опублікував провокаційну відеоверсію статті про російські реалії.

Олександр Сотник. Фото:Newsader Відомий російський журналіст-антипутінець Олександр Сотник опублікував відеоверсію своєї статті "Повстання мертвої царівни". У своєму Facebook Сотник назвав статтю "дуже жорстким матеріалом" і попросив про перепост всіх, хто не боїться, передають Патріоти України.

"Звездной мечте постсоветского гангстера о сладкой жизни не суждено осуществиться. Не лежать ему на лазурном берегу с сексапильной секретуткой, записывающей за ним, разомлевшим на солнце, мемуары "Мой кайф".

Его удел – сгореть в пламени демонических речей лубянского нео-фюрера, возродившего человеческий страх перед ядерным пеплом и обрушившего на его непутевую голову ответную ярость цивилизации…", - йдеться в статті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...