"На следующий день российские бандформирования издохнут естественным путём", - Цимбалюк

Росіяни люблять поговорити про миротворців, але зовсім не бажають їхньої появи на українсько-російському кордоні.
Дмитро Пєсков. Фото: РБК.

"Обожаю интерпретацию Москвой Минских соглашений. Они как дышло, поворачивают их в любом удобном направлении. Главное, чтобы имитировать "переговорный" процесс на протяжении многих и многих лет, а по факту сохранять сегодняшнее статус-кво", - пише український журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Оказывается контроль за украинско-российской границей миссией ООН не предусмотрен Минском-2. Но в этом документе нет ни одного слова о миротворцах, но это не мешает россиянам скакать со своей резолюцией в Совбезе ООН и рассказывать, что этот документ "золото".

А всё просто. Будет контроль международный на границе - НЕ УКРАИНСКИЙ - на следующий день российские бандформирования издохнут естественным путём".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...