Нардеп Мустафа Найєм знову кличе людей на Майдан

Два роки тому ми домоглися свого, не маючи нічого - ні планів, ні організації, ні грошей - нічого, крім мрії і сліпої впевненості у праві її існування і реалізації.

Євромайдан. Ілюстрація:blogs.mediapart.fr


Народний депутат Мустафа Найєм знову кличе людей на Майдан. Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"А я на Майдан сьогодні прийду. Як і два роки тому о 22:30," - написав він. Найєм каже, що сьогодні не хочеться писати про невдачі, поразки і розчарування.

"Залишимо це на решту - триста шістдесят чотири дні в році. Сьогодні хочеться думати про тих, кого немає поруч, ще раз згадати, що одного разу, коли ми відкинули думку про поразку, у нас вийшло.

Тоді, два роки тому ми домоглися свого не маючи нічого - ні планів, ні організації, ні грошей - нічого, крім мрії і сліпої впевненості у праві її існування і реалізації," - пише нардеп.

Найєм зізнається, що відчуває тривогу, але оптимізм і злість штовхає його на ще один ривок. "Так, можливо, сьогодні успіхів недостатньо, щоб зрівнятися з тим, що нам вдалося два роки тому.

Але через два роки у цієї мрії з'явилися кулаки, вона наповнюється невдоволенням, і з кожним днем набирається досвіду. Багато з тих, хто стояв на Майдані з задоволенням вийшли б на нього ще раз.

Вийшов би і я. І, так, я б ще раз написав той пост. І напевно був би жорсткіше, пряміше. З самого початку, не чекаючи, коли їм здасться, що ми слабкі, - додав він. - Я мрію, що коли-небудь ми будемо вітати один одного з Днем Свободи і Гідності без тривоги і тільки зі світлою пам'яттю.

І найбільше мене дратують і сердять ті, хто сумніваються, що у нас все це може вийти. Я вірю. Але вже не сліпо, а з відкритими очима," - завершив Найєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...