​Нарешті головним капіталом в українському політикумі стає репутація - Березовець

В країні дійсно відбуваються важливі зміни, хоча для більшості з нас не так швидко як хотілося б і моглося
Тарас Березовець

Не піар, не зв'язки і не капітал. Патріоти України пропонують допис політолога Тараса Березовця, котрий він опублікував у себе на ФБ.

Мой друг Юрий Романенко совершенно верно определяет, что главным капиталом в отечественной политике стала репутация. Не пиар, не связи и, Боже упаси, не капитал. Причём с каждым днём стоимость репутационного капитала в Украине будет только расти.

И дело даже не в том, что 2016 год принесёт досрочные выборы Рады. Дело в том, что значение репутации – одно из немногих, которое в случае наличия будет только расти, в случае отсутствия или уничтожения будет обнулять вчерашних кумиров и недавних звёзд.

Свежие примеры для разочарованных поклонников – Борис Филатов и Виталий Кличко. Хотя ради справедливости, в случае с Виталием все не так безнадежно, потому что у него хотя бы есть своя технократичная команда.

Всего два публичных события, решение Филатова привлечь своим замом представителя Оппоблока и фото Кличко с горнолыжного курорта во время снегопада на фоне отсутствия снегоуборочной техники в Киеве стали для части поклонников обоих серьёзным шоком.

Хотя главный секрет, чтобы не разочаровываться, лежит на поверхности. Просто не нужно очаровываться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...