Народ - бидло: Блогер згадав посиденьки по саунах "хворого" очільника ДФС Насірова

Український блогер і журналіст Павло Правий написав про те, що Роман Насіров крав, брав, бухав по саунах з дівчатами і обзивав українців різними нехорошими словами.

Блогер згадав посиденьки по саунам Романа Насірова. Фото replyua.net

Відомий український блогер і журналіст Павло Правий на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що Роман Насіров крав, брав, бухав по саунах з дівчатами і добряче напившись, обзивав українців різними нехорошими словами, бо народ «бидло», а він вважав себе паном, а коли потрапив під арешт, то почав зображати з себе смертельно хворого, повідомляють Патріоти України.

За словами блогера, пані Юлія Тимошенко крала, брала, «коксом» заряджалася, а зарядившись, у пориві відвертості, обзивала народ «біомасою», а коли потрапила під арешт, зображала з себе смертельно хвору.

Олександр Єфремов крав, бухав, пика червона – хоч прикурюй. Про нього достеменно відомо, що він про народ говорив, але тут написати не дозволяє внутрішня цензура. Потрапив під арешт Єфремов і теж почав зображати з себе смертельно хворого. «Валєра Постний, дружбан Фірташа та Олійника навіть у штани наклав в залі суду, зображаючи смертельно хворого і Фірташ теж зображає. Рудьковский, любитель сафарі на людей Мельник, колядник Зварич, Корбан, диверсант Краснов, навіть молоденька Віта Завірюха, потрапивши за грати, виявилася такою хворою, що вже аж на березі Коциту перебувала...», – написав блогер.

Павло Правий наголошує, що кого не візьми – як тільки арешт – так смертельна хвороба приключається, можна гарантувати, коли візьмуть за первинні статеві ознаки Паросюка, Гришина, Рубана – всі виявляться невиліковними і у Тимошенко відразу станеться рецидив смертельної грижі. Одній лише Савченеко не треба вдавати із себе хвору...», – резюмував блогер.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...