NASA показало фото нічної Землі (фото)

Вперше за 5 років NASA зробило нову глобальну карту Землі. Відомство оприлюднило нові фотографії нашої планети, зроблені з космосу вночі.

Земля. Фото: youtube.com

На сайті агентства сказано, що вперше за 5 років NASA зробило нову глобальну карту нашої планети. Супутникові фотографії в нічний час часто називають «нічними вогнями», передають Патріоти України.

Вони цікаві для громадськості і стали інструментом фундаментальних досліджень протягом практично чверті століття.

Вчені показали широку, красиву картину, яка показує, як люди сформували землю і освітили темряву.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...

Вогонь охопив п'ять тисяч квадратних метрів: У Росії в морському порту спалахнула масштабна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:30

У ніч проти четверга, 9 травня, за місцевим часом на Далекому Сході РФ у морському торговельному порту Петропавловська-Камчатського спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцеве управління МНС РФ, пе...