Науковці: Землю пристосували до життя інопланетяни

Позаземним життям можна вважати сам Всесвіт. Інопланетяни скрізь і можуть бути вплетені в тканину самої дійсності.

Науковці: Землю пристосували до життя інопланетяни

Астрофізик Колумбійського університету, радикальний вчений Калеб Шарф вважає, що інопланетні тіла та матерії трансформувались у фізичному світі Землі та є рухомою силою усього живого.

Як повідомляє The Sun, професор у своїй теорії припускає, що Всесвіт є частиною невідомого життя або цивілізації поза його межами, і саме вона контролює всі процеси на Землі, від сили тяжіння до швидкості світла.

Таким чином, на думку Калеба Шарфа, усе на Землі має інопланетне походження. За його словами, життя не піддається існуючим рівнянням та формулам, а саме є частиною складного механізму.

Нагадаємо, астрономи нещодавно відкрили нову планету, розташовану в 33 світлових роках від нашої Сонячної системи.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...