"Не кохайтеся, дівчата, з чужинцями": В Івано-Франківську араб паплюжить жіночу репутацію колишніх подруг

З'ясувати, чи він вкрав гроші у дівчини, чи вона у нього, ще не вдалося. Але українці налаштовані серйозно: наших жінок чіпати не треба.

Жінка, що плаче. Ілюстрація: соцмережі

Минулого місяця 0342.ua публікував матеріал про іноземця, який звинувачує свою колишню дівчину у "крадіжці" 16 000 грн. Та на початку грудня під новиною з'явився коментар, який зацікавив журналістів. Ми почали розбиратися в цій історії і наткнулися на досить цікаві факти. За кілька днів після публікації коментаря на сайті 0342.ua в одній із франківських спільнот у соцмережі анонімно був опублікований пост про араба-афериста, на який одразу відреагував такий собі Мохаммед Аль Врайдат. Про це повідомляють Патріоти України, цитуючи видання (без редагування):Глянувши на сторінку Мохаммеда, стало зрозуміло, що саме він є героєм історії про шахрайство з боку франківчанки.

Та окрім цього, сторінка іноземця була наповнена інформацією лайливого характеру щодо ще однієї жінки. Звідси й почався розмотуватися клубочок.Історія №1

У березні 2015 року у РАЦСі Івано-Франківська був зареєстрований шлюб між Мохаммедом та жителькою Прикарпаття. За словами жінки, це був фіктивний шлюб, адже вони разом не проживали. Окрім цього, чоловік користувався банківською карткою жінки. Адже, не будучи резидентом України, іноземець не може оформити на себе гривневу картку. А чоловікові вона була потрібна, аби отримувати кошти від друга, який періодично пересилав йому гроші.
"Мій батько перебував за кордоном і періодично пересилав мені гроші. Мохаммед якось побачив, що на мій рахунок надходять суми і попросив деякий час покористуватися моєю карткою, яку "позичив" в мене на тривалий час. Також на цю картку надходила моя зарплата, а він її знімав, казав що йому на щось потрібні гроші і, що потім поверне, але так і не повертав. Більше того, він вкрав у мене 500 доларів США. Але у поліції цьому не надали значення, мовляв ми одружені, тож це сімейні гроші", — розповідає екс-дружина іноземця.
Через кілька днів жінка подала на розлучення. Коли чоловік дізнався про це, почав лити бруд, як на жінку, так і на усю її родину. Також почав звинувачувати її у шахрайстві. Більше того, іноземець піднімав ріку на жінку, по причині цього вона неодноразово зверталася до поліції, після чого у Івано-Франківському міському суді вже було розглянуто дві судові справи: за ст.173-2 ч.1 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми) та за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Вже у вересні 2015 року, за заявою жінки, шлюб було розірвано. Та попри це, чоловік й досі не полишає погрожувати жінці, принижувати її честь та гідність, виставляти у соцмережах її приватні фото, супроводжуючи їх лайливими коментарями.
Наразі жінка заміжня за іншим чоловіком. У вересні в них народилася донька. Та іноземець, в бажанні ще більше спаплюжити репутацію жінки, стверждує, що дитина від нього. На своїй сторінці у соцмережі чоловік виставляє фотознімки новонародженої дитини та розповідає, як любить "свою дитину". При цьому, надсилає жінці повідомлення, які можна кваліфікувати як погрози, а саме: бажає смерті їй та її дитині.
Подібну схемою араб застосував і до іншої франківки, звинувативши її у шахрайстві.
Історія №2
Нагадаємо, що у листопаді 24-річний іноземець написав в поліцію заяву на свою подругу. Чоловік пояснив правоохоронцям, що позичив двчині 16 тисяч гривень. У заяві сказано, що гроші він перевів на банківську карточку, але досі повернення боргу не отримав. Чоловік не згадав, що карткою, на яку перевів кошти, кілька місяців користувався сам. Адже "позичив" її у подруги, так як це було в історії з колишньою дружиною. Як стало відомо кореспонденту 0342.ua з власних джерел, іноземець, який є потерпілим у цій справі, сам же й підозрюється у крадіжці великої суми у іноземній валюті у дівчини, яку звинувачує. Після того, як франківка виявила пропажу великої суми коштів у іноземній валюті, написала заяву у поліцію. Головним підозрюваним став вищезгаданий іноземець. Після цього, чоловік почав вимагати у дівчини "позичені" 16 000 грн. А оскільки найкращий захист — це напад, чоловік вирішив також написати заяву у поліцію і звинуватив дівчину у шахрайстві...
Днями, у тій же соціальні групі, де було розміщено запис про "араба-афериста", ми побачили пост наступного змісту та коментарями під ним:

Журналістам також вдалося з'ясувати, що кілька років тому цей іноземець навчався у Івано-Франківському національному медичному університеті. Однак, після скандалу із крадіжкою грошей і паспорта у своєї, на той час, дівчини, яка є громадянкою Республіка Польша, іноземного студента було виключено з університету. Наразі, за поки ще непідтвердженою офіційно інформацією студент-іноземець навчається у Харківському національному медичному університеті. Редакція очікує відповідь на офіційний запит, оскільки у телефонній розмові підтвердити чи спростувати цю інформацію у харківському вузі відмовилися. Але інформація із соціальної сторінки чоловіка підтверджує, що він проживає в м.Івано-Франківськ.

Ми також відшукали людей, які знайомі з Аль-Врайдатом. Його характеризують як агресивну і непорядну людину. І ймовірніше за все, що подібним чином він поступив не з однією дівчиною. Тож, якщо у вас є якась інформація щодо неправомірних дій Мохаммада Аль-Врайдата, звертайтеся до редакції сайту 0342.ua та до глави арабської общини в Івано-Франківську Фуада Аліві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...