Не можна копіювати грузинські реформи, бо вони застаріли - грузинський екс-депутат (відео)

Гіоргі Вашадзе розповів про найбільшу помилку "грузинського десанту" в Україні.

Гіоргі Вашадзе. Фото:скрін відео

Найбільшою помилкою грузинських політиків в українській владі було те, що вони намагалися копіювати грузинські реформи. Таку думку висловив колишній депутат парламенту Грузії Гіоргі Вашадзе в ефірі ZIK, передають Патріоти України.

"Не можна було копіювати грузинські реформи. Грузинські реформи вже застаріли. Треба нові реформи робити", - сказав він.

"Я думаю, що помилка номер один в Грузії полягала в тому, що одні й ті ж люди, в тому числі і в правоохоронних органах, сиділи дуже довго. Вони залишилися там з тими завданнями, які були спочатку, в 2003-2004 роках. У Грузії всі реформи оцінюють так: до 2007-2008 року все було прекрасно, це було потрібно, а потім вже загралися. Друге покоління, наступне покоління реформ не розпочалося", - розповів екс-парламентарій.

"Це дуже хороший приклад для України. Зараз Україні потрібна перша частина реформ, коли будуть садити і за корупцію хтось буде сидіти за гратами, коли корупційні схеми будуть виявлятися, коли буде нульова толерантність ... Але не потрібно з цим заграватися, тому що народ зростає разом з цим.

У Грузії часто говорили, що "національний рух" ( "Єдиний національний рух", партія тодішнього президента Міхеїла Саакашвілі. - ред.) або уряд набагато далі вперед пішов, ніж народ. Раптом виявилося: навпаки. І всі ті демократичні інститути, які створювалися, показали, що народ дуже добре розумів, де проблема", - додав політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...