"Несимуляційна війна зі світом автоматично означає "праймеріз" на ще тепле місце рулевого. Тому найкраща розв'язка для Путіна - просто отримати по пиці", - блогер

Напрям на постійне розширення "русского мира" пробуджуватиме в середині цього міра постійну мотивацію прибрати сірого шакала та замінити його справжнім Шерханом, хоч персональним, хоч колективним.

Пересічні росіяни. Ілюстрація: ЖЖ.

"Як не дивно, але найкраща розв'язка для путлера - це отримати по пиці і прожити останній період правління, як той саддам в проміжку поміж двома "протистояннями в пустелі". Адже перспектива величавого наступу Росії на всіх фронтах, попри, а можливо і завдяки своїй авантурності, запускає складний механизм", - написав блогер Алі Татар-заде на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Для такої триумфальної ходи потрібна надпотужна мобілізація населення на довгий період, причому не в пасивному акті согласія, а в активному акті самопожертви. Задля такої супермобілізації, у свою чергу, потрібна надпотужна ідеологія. Пострадянське мавпування когнитивного постмодернизму, в якому всі тези зводяться до того що правди нема і всі брешуть, на таку ідеологію зовсім не тягне. Це не те, за що гомосапієнс готовий проливати свою, не чужу, кров.

Обійтись зовсім без пояснень, просто "так треба" та "це зробить нас могутніми", також не вдасться - це той самий трюк, що його можна провернути одноразово. Ідеологія явно не базуватиметься на звичному "цар хороший, бояре погані". В ці лабети вже трапив Ніколай Святой Кровавий, коли розпочав світову війну під гаслами небувалого розширення імперії, ледь не на півкулі. Шовинизм роздмухати було легко - просто надати негласний дозвіл на погроми, знущання, гвалтівництво і спрагу чужої крові. Проте, запрацював той самий складний механизм, що його можна звести до фрази "історія твориться вами, та не для вас". Ніхто не хотів довго кормити вошів у окопах та їсти кожуру від картоплі заради "плохіх бояр".

Людина з рушницею за короткий час, в ході якого відчуває власну велич від можливості вбивати і тортурувати, сама хоче стати тим поганим боярином. І коли імперіалізм перетворився на усвідомлений суспільством соціальний запит, то рішення визріло моментально. Простіше скинути доброго царя з його боярами і захоплювати світ та чинити наругу над ним без отіх всіх дворян, попів та інших очільників процесу, які на перевірку виявляються приживалами та посередниками поміж вбивцею і жертвою. Так виник соціальний попит на большевизм - саме як на значно більш ефективний засіб поневолення ойкумени.

Відтак, напрям на постійне розширення руского міра пробуджуватиме в середині цього міра постійну мотивацію прибрати сірого шакала та замінити його справжнім шерханом, хоч персональним хоч колективним. На Шерхана з потужною ідеологією, яка задовольняє смертників та родичів вбитого без соціальної компенсації. Ідеологією може бути що завгодно - якась архаїка, на кшталт квазі-ісламу як в іділ, або пост-надмодерная теорія, про яку нам навіть і не чутно або яка сьогодні викликає іроничні посмішки. В будь-якому разі, цар не може стати головним більшовиком, так і "легитимний" не може стати головним халіфом чи нєізвєстним атцом. Відтак, несимуляційна війна зі світом автоматично означає праймеріз на ще тепле місце рулевого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...