"Ни Азарова, ни Юлю не вернем – слишком дорого стоит их возвращение", - Сазонов

За часів Віктора Януковича, Юлії Тимошенко та інших «колишніх» сама по собі ідея прозорої системи тендерних закупівель викликала у чиновників сміх і була неможлива за визначенням.

ProZorro. Ілюстрація: Укрінформ.Відомий український політолог і блогер Кирило Сазонов на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що загальна економія по закупівлям, які здійснювалися через систему електронних закупівель ProZorro, перевищила 16,7 мільярда гривень. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями з цього приводу.

Як пише блогер, кожному, кому не байдужа доля України, варто звернути увагу на цю цифру, адже за нею стоять наші з вами гроші, які, можливо, не зуміли вкрасти чиновники і олігархи. За словами політолога, за часів Віктора Януковича, Юлії Тимошенко та інших «колишніх» сама по собі ідея прозорої системи тендерних закупівель викликала у чиновників сміх і була неможлива за визначенням. Ніхто навіть не намагався цю ідею реалізувати в Україні і це при тому, що Захід неодноразово пропонував всіляку допомогу і готову модель прозорих державних закупівель.

«Лишь после Революции Достоинства она стала реальностью. При сумасшедшем сопротивлении внедрили. Это к сведению тем, кто любит говорить, что «ничего не меняется», «лучше Азаров» и «верните Юлю». Не вернем. Слишком дорого стоит их возвращение...», – написал Кирилл Сазонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...