"Ничего хорошего оттуда не приходит. Вопрос гигиены" - Сазонов пояснив, чому кордон з РФ повинен бути на замку

На думку журналіста, Україні на кордоні з агресором потрібні стіна, візовий режим або жорсткий контроль з біометричними паспортами.

Ілюстрація:Апостроф

"Национальная полиция в Киеве задержала уроженца Грузии Джошуа Гела." Про це пише у своєму Facebook Кирило Сазонов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Это реальный "вор в законе" по прозвищу Гела Тбилисский. Что характерно, в апреле его уже ловили и депортировали в Россию, но вот он снова здесь.

Не нужно шутить сейчас, это не про Саакашвили пост, а про границу с Россией. Ну хватит уже закрывать глаза на реальность – оттуда к нам прет сплошной криминал и уголовщина. Стена, визовый режим или жесткий контроль с биометрическими паспортами (хотя для таких ребят новый настоящий паспорт – простой вопрос).

Ничего хорошего оттуда не приходит. Вопрос гигиены. Мыть руки после туалета, не есть сомнительные продукты, закрывать границу с Россией. Просто ради сохранения здоровья

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...