"Нині "солдатские матери" в Росії геть інші. Їхні діти гинуть в Україні, а вони мовчать", - журналіст

Звернутися до правозахисників, поспілкуватися з журналістами, визнати, що син загинув у війні з Україною? Бояться!

Солдатські матері їздили у Чечню. Фото: соцмережі.

"Це фото з Чечні. Не знаю, з першої чи другої російсько-чеченської війни. Важливо інше. Тоді 15-20-23 роки тому росіяни були інші", - пише журналіст Олексій Братущак на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"На фото автобус "солдатские матери". Матері строковиків, хлопців до 20 років, їздили майже на передову, щоб забрати своїх хлопців. Вони об'єднувалися і не давали спокою військовому керівництву через своїх дітей.

Нині "солдатские матери" в Росії геть інші. Їхні діти гинуть в Україні, а вони мовчать. Звернутися до правозахисників, поспілкуватися з журналістами, визнати, що син загинув у війні з Україною? Бояться! Бояться всевидючого ока Путіна.

"У меня такое ощущение, что это такой инфантилизм. Мягко говоря. Психиатрический диагноз. Это действительно какое-то социальное слабоумие". Це каже російська правозахисниця Валентина Мельникова. Вона вже 28 років намагається допомагати відстоювати права військових.

Каже: такого, як у війні Росії з Україною, ніколи не було. "Государство отправляет своих военнослужащих обезличенными. Так унизить своих военнослужащих - такого у нас не было". Спілкувався з нею щодо втрат росіян в Україні. Це була розмова для одного великого матеріалу. Але вирішив розмову з нею викласти окремо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...