Одеські чиновники збагатились на "кругленьку" суму, незаконно продавши майно Міноборони

Підробивши документи на право власності, два держслужбовця спільно з "цивільним" подільником, продали їдальню військових і розділили гроші.

Держслужбовці незаконно продали майно Міноборони. Фото odesa.depo.ua

Про це повідомляється в Facebook на сторінці Управління захисту економіки в Одеській області, інформують Патріоти України.

Члени злочинної групи привласнили майно держпідприємства Міноборони і продали його за 80 тис. доларів.

Два держслужбовців підприємства спільно з "цивільним" подільником заволоділи правами на їдальню військових. Вартість нежитлового приміщення оцінюється в 1,08 млн гривень.

Держслужбовці незаконно продали майно Міноборони. Фото odesa.depo.ua

Так, чиновники подали в реєстраційну службу Одеського міського управління юстиції підроблені документи і незаконно переоформили права власності на третю людину. У свою чергу, зловмисник продав його за 80 тис. Доларів. Гроші злочинці розподілили між собою. Фігурантам справи правоохоронці пред'явили підозру по ст.190, ст. 191, ст. 209 КК.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...