"Офіційна Росія не хоче, щоб її спортсмени поїхали на Олімпіаду. Просто вона боїться про це сказати", - політолог

Без державної програми підтримки допінгу російські спортсмени провалять виступ на Олімпіаді в Пхьончхані, і у Кремлі це добре розуміють.

Станіслав Бєлковський. Фото: Bigmir.net.

Російські ЗМІ не планують транслювати зимову Олімпіаду 2018 року в південнокорейському Пхьончхані, хоча рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) про недопущення збірної РФ до ігор ще не ухвалено. Про це розповів російський політолог Станіслав Бєлковський в ефірі каналу "Собчак против всех" на YouTube, передають Патріоти України.

"Є враження, що російський спортивний офіціоз і не хоче нашої участі в Олімпіаді в Пхьончхані. Тому що в умовах кризи державної програми з підтримки допінгу, у ситуації, коли російські спортсмени й "орден сечоносців", який їх оточує, тобто спортивних функціонерів і прирівняних до них функціонерів КДБ/ФСБ Росії, які займаються підміною цієї сечі на чисту, здану заздалегідь, будуть перебувати під потрійним контролем", – пояснив він.

Політолог зазначив, що це може негативно вплинути на виступ російських спортсменів. "Результати можуть виявитися настільки жалюгідними, як у Ванкувері у 2010 році, або навіть ще гіршими. Перед виборами президента, які відбудуться буквально незабаром після завершення Олімпійських ігор, це Володимиру Путіну і системі влади загалом абсолютно не треба. Тому Росія, здається, свідомо йде на зрив участі росіян. Офіційна Росія не хоче, щоб її спортсмени поїхали туди. Просто вона боїться про це сказати", – підсумував Бєлковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:35

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повід...

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...