Операція "Ліквідація": СБУ підказали, як дістати "стрільця" Пореченкова

У червні росіяни планують розпочати зйомки детективного серіалу на території дружньої нам Естонії. І одну з головних ролей в майбутньому серіалі має грати скандальний актор.

Пореченков із захватом обстрілював українські позиції біля ДАП. Ілюстрація:http://zloy-odessit.livejournal.com/

Російського актора Михайла Пореченкова, який раніше обстрілював разом з терористами українських військовослужбовців, які захищали Донецький аеропорт, можна затримати в дружній нам Естонії. Про це у своєму Livejournal написав zloy_odessit, інформують Патріоти України.

"Ну, что, дамы и господа, не позабыли вы выдающегося российского актера, стрелявшего по нашим бойцам, оборонявшим ДАП от российско-террористических войск? Очень хорошо если нет, ведь появилась возможность это красавца таки прищучить.

Дело в том, что уже в июне россияне начнут съемки детективного сериала, сюжет которого слизан с шведского "Моста" и одну из главных ролей в нем сыграет наш любимец - Миша Пореченков. Но, что самое главное - снимать этот фильм будут в Эстонии, а, следовательно, Миша окажется на территории дружественного и лояльного Украине государства.

Было бы неплохо, если бы наш многоуважаемый МИД и СБУ активизировали в этом направлении свои действия, ведь при правильном подходе, сего актера могут и выдать как участника НВФ. Либо же, как минимум, ограничить ему круг визитов за пределы высокодуховной не далее КНДР", - зазначив блогер.

Дія фільму буде проходити на естонсько-російському кордоні в Нарві. Телеканал НТВ придбав ліцензію на зйомку, проте невідомо, чи пустять Пореченкова у Латвію, де він знаходиться в "чорному списку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...