"Ощущение, что Выборг последние лет 10 нещадно бомбили": Журналістка показала, на що Росія перетворила фінське місто (фото)

Як і у випадку із іншими окупованими та анексованими територіями, росіяни зуміли вкрасти, але не доглядати правильно за вкраденим.

Колись Виборг був гарним фінським містом. Фото: соцмережі.

"Это Выборг. Когда-то один из самых красивых городов Финляндии. Сегодня Выборг входит в состав вставшей с колен России. Вероятно, борьба за духовность и скрепы так изнуряет местных чиновников, что у них совсем не осталось ни времени, ни денег на реставрацию исторических памятников", - написала російська журналістка Олександра Гармажапова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжила:

"Если кто-то видел в Финляндии, напичканной геями и развратом, подобное, киньте линк. Если без сарказма, то очень грустно, что наши чиновники сумели сделать то, чего не удалось фашистам в годы Второй мировой войны.

Ощущение, что Выборг последние лет 10 нещадно бомбили. Как можно так не любить собственную страну, а? У тех же финнов сердце кровью обливается, наверное, при виде такого".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...