Пайфер розшифрував головні меседжі Байдена в Україні

Українська влада, якщо буде неефективною, ризикує втратити як протекцію Заходу, так і підтримку власного електорату.

Джозеф Байден. Фото: соцмережі.

Віце-президент США Джо Байден під час візиту до Києва озвучив очікування цивілізованого світу від України, які вона має виправдати. Про це заявив колишній посол США в Україні (1998-2000 рр.), нині старший науковий співробітник Інституту Брукінгса Стівен Пайфер, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Я считаю, что вице-президент Байден в Киеве дал очень четкий сигнал: в ситуации, когда Украина противостоит российской агрессии, она должна добиться еще более быстрого прогресса в экономических реформах и борьбе с коррупцией", - відзначив експерт. Він пояснив, що це "требует от правительства введения жестких решений, а от политических лидеров – избежание соблазна популистской политики".

Чи будуть меседжі віце-президента мати бажаний ефект, стане видно вже скоро, вважає екс-посол США в Україні. Якщо ж українська влада не досягне успіху в реформах, насамперед, у боротьбі з корупцією, рівень довіри Заходу до неї знизиться, а всередині країни буде зростати невдоволення. "Внутренняя поддержка сойдет на нет, а некоторые страны на Западе могут начать задавать вопросы, имеет ли вообще смысл обеспечивать тот же уровень поддержки для Киева?" - пояснив Стівен Пайфер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...