П'ять покарань проти Росії: Як Захід може тиснути на Кремль

Німецькі експерти вважають, що агресор повинен бачити, які наслідки має його війна

Фото: mail.ru

Країни Заходу можуть змусити президента Росії Володимира Путіна відмовитися від своїх агресивних планів і сісти за стіл переговорів у разі, якщо введуть проти Росії п'ять покарань. Про це йдеться в публікації німецького таблоїду Bild, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що мирні переговори по Сирії не принесли ніякого результату, а відправка Путіним авіаносця ВМС РФ в Середземне море говорить про те, що він зацікавлений не в пошуку дипломатичного рішення, а у військовій перемозі.

Далі йдеться про перелік санкцій, які Росія може сприйняти дуже болісно. Першим згадується "ембарго на хайтек-технології". "Без західних технологій (наприклад, в області IT систем управління) Росія не зможе ні добувати сировину, ні створювати озброєння", - йдеться в статті. Депутат німецької партії "Християнсько-демократичний союз" (ХДС) Ельмар Брок підтримав цю ідею: "Нам потрібна така ембарго. Агресор повинен бачити, що його війна має наслідки".

Другим "штрафом" могла б стати відмова від газопроводу "Північний потік", який Росія "планує розширити". "Путін фінансує свою війну з доходів від продажу газу. Ми повинні запобігти будівництву нового газопроводу", - заявив експерт партії "Зелені" з питань зовнішньої політики Омід Нуріпур.

Наступним заходом могло б стати розширення списку осіб, яким заборонений в'їзд до країн Євросоюзу, в тому числі видання рекомендує включити в нього глав таких великих компаній, як "Роснефть" (Ігор Сєчін) і "Газпром" (Олексій Міллер).

Четверте покарання - бойкот чемпіонату світу з футболу, який Росія збирається проводити в 2018 році і який обіцяє їй "гроші і престиж". Бойкот, відзначається в публікації, "став би подвійним ударом по Путіну". "Німецькому футбольному союзу варто було б подумати про бойкот", - заявив депутат від партії "Зелені", що займається питаннями спорту, Озкан Мутлу.

І нарешті, введення безпольотної зони в Сирії. Це стало б ризикованим кроком для США через імовірність зіткнень з Росією при забезпеченні заборони на польоти, але могло б дати прекрасну можливість для політичного рішення, йдеться в статті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...

На тлі суттєвих невдач в Україні Росія може атакувати країни Балтії, - військовий експерт

середа, 8 травень 2024, 12:54

Керівник польської служби військової контррозвідки Ярослав Стружик припустив, що у російського диктатора Володимира Путіна є готовність до невеликої військової операції проти однієї з країн НАТО. Про що свідчать ці заяви, в ефірі Radio NV прокоментував...