Під звуки шансону кроком руш: Давайте проведемо реформу в маршрутках - поміняємо всіх водіїв

А набір треба проводити жорсткий: тести на розумові здібності, водіння, фізичну витримку, а потім ще кілька місяців навчання.

Ілюстрація:styknews.info

"От ви говорите: нова поліція, нова поліція. А я скажу – не з тієї служби почали реформи. Я б першим ділом набрав нових водіїв маршруток." Про це пише у своєму Facebook Денис Мандзюк, повідомляють Патріоти України.

А що, з поліцією регулярно мати справу випадає від сили 10% обивателів, а з маршрутками – не менше 90%. І рівень довіри там зовсім не фонтан, статистика не брехатиме.

Тому – нові водії маршруток. За американським зразком. Набір – жорсткий, тести на розумові здібності, водіння, фізичну витримку, а потім кілька місяців навчання. Уявляєте, які відгуки будуть:

– Вчора їхала в маршуртці з таким мімішним водієм. З усіма пасажирами вітався, коли давав решту, «будь ласка» казав, а дітей пригощав цукерками.

– Раніше в маршрутках слухала тільки блатне музло, а весь цей тиждень водій вмикає винятково Pink Floyd і Led Zeppelin. Це прекрасно!

– Нещодавно був у США, так там водії маршруток такі самі. Форма, вираз обличчя, поведінка. Навіть руки на поясі на зупинках точнісінько так тримають.

– Почав їздити на маршрутках утричі частіше. Мені до роботи дві зупинки, але там така гарна водійка, що я краще заплачу п'ять гривень, ніж просто гулятиму.

– Сьогодні вранці новий водій маршрутки допоміг зняти котика з дерева. А тепер уявіть, щоб таке робив старий водій маршрутки. Значить, країна таки змінюється!

Ну і ця прекрасна акція «Селфі з водієм маршрутки». Народ одразу повірить, що нова влада робить реальні реформи, а не формальності для годиться. Хто там у нас міністр транспорту? Перекажіть йому, будь ласка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...