"Плотницкий накануне бухал в другой компании и дупля не бьет, что за х*рь употреблял Захарченко" - блогер про заяву ватажка терористів щодо "Малоросії"

Роман Шрайк прокоментував фантазії так званого "очільника ДНР".

Ватажок терористів "ДНР" Захарченко. Фото:Replyua

"Глава "ДНР" Александр Захарченко объявил об учреждении нового государства под названием "Малороссия", которое, по его словам, является правопреемником бывшей Украины." Про це пише у своєму Facebook журналіст Роман Шрайк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Столицей "Малороссии", по словам Захарченко, выбран Донецк, в то время как Киев станет ее историко-культурным центром.

Всячески поддерживаю. Считаю, что первым завоеванием нового государства должно стать завоевание "ЛНР". Так как, судя по всему, Плотницкий накануне бухал в другой компании и, как и все остальные, дупля не бьет, что за херь употреблял Захарченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....