"Починалося все з невинної зеленки. Народ радів і тішився, коли обливали того, кого він не любив", - журналіст

Хочеться вірити, що тих, хто облив кислотою Катерину Гандзюк, таки покарають...

Катерина Гандзюк. Фото: соцмережі.

"А починалося все з невинної зеленки. Народ радів і тішився, коли обливали того, кого він не любив. Обурювався, коли це було щодо того, кого він любив. А потім перейшло все на вищий рівень. Катерину облили кислотою. Це вже якась незбагненна жорстокість – не принизили, а покалічили. А вона взяла і померла. Фактично невідомо за що її вбили", - пише Юрій Луканов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, вона була ативісткою. Так, вона виступала з певними вимогами. Хіба це важить на стільки, щоб позбавляти людину життя?

Хочеться вірити,що убивць посадять. Якщо таки виявиться, що це колишні військові з АТО, то не знайдеться спекулятнів, які б робили узагальнення і говорили, що у війську всі такі бандити. Хочеться вірити, що після цього народ вгамується і відмовиться від насильства до власних співгромадян. Інакше це далеко може завести. Деяким ляльководам це було б вигідно.

PS Написав на хвилі емоцій. Потім прочитав новину. Виявляється, Катерина померла не через опіки, а через тромб. Певне, з серцем щось було негаразд. Але чи скасовує це все вищенаписане?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...