"Поїздка "весільного підполковника" в Австрію доводить, що серце Путіна належить ультраправим політикам. Тим, проти кого "діди воювали", - Портников

Поїздка Путіна на весілля в Австрію – демонстрація підтримки не тільки Карін Кнайссль, але і всіх західних політичних сил, що орієнтуються на Кремль.
Карін Кнайсль. Фото: World News.

Президент РФ Володимир Путін на весіллі міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайссль буде "весільним підполковником". Таку думку в блозі на "Грани.Ру" висловив політичний оглядач Віталій Портников, передають Патріоти України.

"Російського президента важко назвати близьким другом австрійського подружжя, тому його присутність на весіллі свідчить швидше про бажання виступити як весільний генерал, точніше – підполковник. Можна зрозуміти амбіціний мотив Кнайссль – у людини, яка тільки нещодавно зайнялася великою політикою на національному рівні, на весіллі буде "сам Путін", – написав він.

За словами оглядача, поїздка Путіна на весілля – демонстрація підтримки не тільки Кнайссль, але і всіх західних політичних сил, що орієнтуються на Кремль. "Поїздка Путіна ще раз нагадує, що це за сили. Кнайссль стала головою австрійського зовнішньополітичного відомства за квотою Австрійської партії свободи. У радянській термінології, яку Путін так любить, коли згадує про перемогу у Другій світовій війні, цю партію легко б назвали неонацистською. Зараз називають ультраправою. Тим не менше, і лідер партії Гайнц-Крістіан Штрахе, й інших її керівників та активістів неодноразово було помічено в погано замаскованих симпатіях до нацистських часів", – зазначив Портников.

Він вважає, що "Кремль однією рукою підтримує ультраправих, іншою – лівих, лише б вони були сповнені рішучості зруйнувати Європейський союз і розв'язати руки Путіну в його мріях стосовно відродження радянської імперії та приборкання її колишніх республік і сателітів". "Можна сказати, що в підходах Кремля немає жодної очевидної ідеології, одне прагнення до хаосу і дестабілізації. Але поїздка "весільного підполковника" в Австрію доводить, що серце Путіна все ж належить саме ультраправим європейським політикам – тим самим, проти однодумців яких "діди воювали", – заявив Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...