"Пока это сделать невозможно": Провайдери не поспішають блокувати ВКонтакте, - блогер

Реакція користувачів на блокування російських соцмереж виявилася різною: від радості до обурення, але в одному всі сходяться - людям не подобається, що за них все вирішує держава.

В Україні заборонили російські соцмережі. Фото: ВК.

Про власний досвід спілкування з провайдером розповів на своїй сторінці в Фейсбуці Шерман Валентинович Дрозд, передають Патріоти України і цитують далі:

Позвонил провайдеру.

- Ало, доброго дня. У мене проблема?

- Яка?

- ВКонтакт працює.

- А в чем проблема?

- Так заборонили, а він працює.

- Это...аааа...

- Шо ааа.

- Мы постараемся решить проблему. А чего запретили?

- Указ Президента України #133. Забороняє ВКонтакт. Його зараз можуть читати діти. Ви хочете бачити покоління сепаратистів?

- Мы постараемся решить вопрос...

- Прямо зараз? Бо малий вже відкрив сторінку "Синього кита".

- Мы просто еще не знаем, как его отключить.

- Давайте рішайте. Я почекаю. Країна 26 років чекала і почекаю.

- Я сейчас позову технолога.

- Зовіть. Я сам технолог.

- Говорит, что пока это сделать невозможно. Мы не знаем как.

- Всьо. Пішов різати кабель. На связі!

В конце концов, - у меня вырубило свет. Не знаю, может провайдер постарался, офис которого находится под моей квартирой?

Ну вот, а вы переживали. У нас все будет работать лишь потому, что интернет для хорошей скорости провайдеры задабривают сахарком.

Пысы. Ни один кабель не пострадал. Ну а если серьезно, то всем на соцсети насрать. Людям не насрать, что за них решает государство".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...