Політика і не тільки: Чому Савік Шустер вперто не розмовляє українською, - журналіст

Шустер ставиться до нашої держави та державності виключно, як іноземець-заробітчанин, для якого різномовна аудиторія на його ток-шоу лише зайвий привід підвищити градус його конфліктності, а отже і привабливості для телеглядачів.

Савік Шустер. Фото:fraza.ua

"Чому Савік Шустер не розмовляє українською? А й справді чому? Адже він здібна людина до вивчення іноземних мов - вільно воліє, окрім російської, ще й англійською, італійською та литовською!" - розмірковує у своєму Facebook журналіст Олександр Крамаренко, передають Патріоти України

Здавалось би таку схожу на російську мову, як українська, Шустер мав би вивчити за кілька місяців. Тим більше в тому здебільшого україномовному оточені, в якому він перебуває на своїх ток-шоу.

Нема і жодних сумнівів в тому, що Савік, як розумна людина, дуже добре розуміє, яка вага української в розбудові демократичного суспільства європейського штибу в нашій державі. Але Шустер вперто спілкується виключно російською, хоча, безумовно, українську він дуже добре розуміє.

Можна припустити, що якби він заговорив нашою мовою, то розмовляти російською в його студії собі дозволили лише ті, хто дійсно її не знає, або не володіє українською.

Тож нема жодних сумнівів у тому, що Савік ставиться до нашої держави та державності виключно, як іноземець-заробітчанин, для якого різномовна аудиторія на його ток-шоу лише зайвий привід підвищити градус його конфліктності, а значить і привабливості для телеглядачів.

Як кажуть у таких випадках, нічого особистого - тільки бізнес.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це сталося у грудні: Зеленський ставив спікеру Джонсону дедлайн для ухвалення військової допомоги - Politico

субота, 27 квітень 2024, 16:41

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі зі спікером Палати представників Майком Джонсоном у грудні минулого року сказав, що Україна зможе протриматися без допомоги США максимум до березня-квітня. Про це йдеться у статті видання Politico...

"Відпускаєте нас в Британію?": Залужний уперше за довгий час засвітився на фото

субота, 27 квітень 2024, 16:15

Звільнений з посади головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний вперше за довгий час засвітився у соцмережах. Фото із ним опублікувала журналістка Марина Шашкова, передають Патріоти України. «Відпускаєте нас в Британію?», – підписала знімок журналістка. На...