"Понять масштаб безумия этой войны " - Масі Найєм про загиблого на Донбасі росіянина, який захищав Україну

Сергій Ісаєв загинув у кінці квітня на Донбасі.

Загиблий боєць ЗСУ Сергій Ісаєв. Фото:Facebook

Житель Донбасу і росіянин за походженням, Сергій Ісаєв з перших днів війни став на захист України і віддав за неї життя. Адвокат і учасник АТО Масі Найєм розповів про життя добровольця, який загинув в кінці квітня на Донбасі. У своєму блозі на Facebook він опублікував короткі замітки про героя, інформують Патріоти України.

"Чтоб понять масштаб безумия этой войны – нужно отметить, что отец Сергея был родом из Москвы, а мать – с Курской области. Сергей говорил на русском языке, но сообщения всегда писал на украинском.

Родился Сергей 10 апреля 1975 в г. Константиновка Донецкой области. О каком русском мире можно говорить, если земля - украинская, а жить на ней всегда могли и могут люди разных национальностей, включая россиян?" - запитує Найєм.

За його словами, коли в Донецьку область прийшла війна, Сергій приєднався до волонтерського руху "Схід і Захід єдині", зробив конструкції для плетіння маскувальної сітки. Він допомагав військовим від Станиці Луганської до Волновахи, при цьому не забуваючи піклуватися про своїх підопічних з дитячих будинків. Не залишив благородну справу допомоги дітям і тоді, коли в липні 2015 року пішов добровольцем до лав Збройних Сил України.

Боєць загинув 25 квітня під час виконання завдання зі знешкодження мінно-загороджувальних перешкод біля Новгородського.

Нагадаємо, що у Сергія залишилося двоє неповнолітніх дітей і дружина. Всі, хто хоче допомогти родині загиблого українського бійця, можуть перерахувати кошти можна на карту 5168 7572 7243 2719 (Кашина Юлія), тел. 063-743-30-19.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...