"Пора создавать свой партизанский отряд! Надоело молчать!" - Георгій Тука

Керівник Луганщини зазначає, що вкотре переконується у тому, як можновладці не дуже квапляться боронити країну.

Георгій Тука. Фото: podrobnosti.ua.

На своїй сторінці в "Фейсбук" Георгій Тука розмістив гнівне послання українським правоохоронцям і владі, в якому висловив своє ставлення до бездіяльності влади по відношенню до сепаратизму, передають Патріоти України.

"Опытные люди" вже багато разів мені казали: "Ти занадто відвертий. Сьогодні тебе не чіпають, але все фіксують. Прийде час, і до тебе прийдуть і запитають і щодо автівок з-за кордону, і щодо амуніції та озброєння, і щодо твоєї "боротьби з контрабасом". Я не дитина і прекрасно розумію те, що в кожному відомстві на мене тихенько збирається досьє. Але... на моє переконання, у будь-якої людини (якщо вона - Людина, а не істота) настає той момент, коли вона робить свій вибір: чи вона починає ДІЯТИ, чи вона продовжує спостерігати за бездіяльністю корумпованої правоохоронної системи. Такий собі - час "Ч".

Безкарність сепаратистів по всій країні, зухвалість хабарників, безпорадність правоохоронців, продажність суддів, запланована бездіяльність прокуратури та суцільна політична проституція - що ще треба для того, аби чоловік зрозумів що він - Людина! Людина, яка має право і обов"язок взяти безпосередньо на себе відповідальність за майбутнє своїх дітей, своєї Батьківщини?

Я, як людина, яка наразі має чималі важелі впливу на життя однієї з областей нашої України, дивуюсь з незграбності (небажання) державної системи боронити нашу Україну. Я багато разів відмовлівся від організації свого власного "партизанського загону" (досить нам олігархічних банд"). Але, скажіть на милість, ЩО я має робити з суддями, які постійно відвідують окуповану територію? Як я маю реагивати на численні візити своїх підлеглих до "ЛНР"?

Хтось вірить в те, що ФСБ залишає цих державних службовців поза своєї уваги??? А ми дивуємось з суддівських рішунь щодо сепаратистів, з тяганини впроваджень з боку прокуратури, з мовчазного спостереження з боку місцевого СБУ... Мабуть, настає той час, коли треба забувати про посаду, та повертатись до "десантно-волонтерського лозунгу" - "ніхто, крім нас"!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...