Порошенківці не доженуть: Садовий готує політичне сальто

З'їзд Самопомочі 23.03.2016 скористався "драконівським" законом і відкликав заяви семи нардепів. Усе це було приготуваннями до хитрої комбінації.

Андрій Садовий. Фото: соцмережі.

"Висока медійна активність Андрія Садового явно пов'язана з ймовірними кримінальними справами проти нього. Тому вже скоро треба чекати цікавих подій за його участі. Вчора Андрій Садовий вперше прямо заявив про те, що потрібрі позачергові вибори до ВР. Та й загалом медійна активність Андрія Івановича в останні дні зашкалює. Очевидно, що прокуратура дійсно щось готує. І готує щось серйозне", - пише Олександр Аронець у своєму блозі на site.ua, передають Патріоти України.

Позачергові вибори звісно були б доречними для Садового, аби сховатися за мандатом нардепа) Але невідомо коли вони будуть, враховуючи, що рішення про перевибори в руках Президента.

Але тут я пригадав, що минулого тижня, аккурат після зустрічі Садового і Порошенка, Альона Бабак, нардеп від Самопомочі, заявила про здачу мандату. Замість неї мала б зайти #36 у виборчому списку Юлія Вусенко. Мала б...але не судилося, бо #50 у тому ж списку - сам Андрій Садовий. І перед ним залишилось не 14 людей, а 7. Скажете, я не вмію рахувати? Самі переконайтесь - http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP406...

З'їзд Самопомочі 23.03.2016 скористався "драконівським" законом і відкликав заяви семи нардепів. Залишаються ще 7, які напишуть добровільні заяви, або ж черговий з'їзд партії, який вже скоро відбудеться, відкличе і ці 7 людей. І вуаля, Андрій Іванович буде розбиратись із проблемою сміття у Львові вже на печерських пагорбах у стінах ВР. Звісно, у Раді легше вирішити це питання, адже 11 років мерства йому не вистачило).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....