Про винахідливе шахрайство з автопокришками (відео)

​Нам стало відомо, що в багатьох країнах світу на авторинках почали з'являтися неякісні гумові покришки. Але це ніяк не пов'язано з дешевими товарами, виробленими в Китаї.

Вся справа в тому, що шахраї оригінальним способом відновлюють зовнішній вигляд старої гуми і продають її в подальшому як нову або видаючи її за ту, яка нібито недовго була у вжитку, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ми пропонуємо ролик, з якого ви зможете дізнатися, як ділки з відновлення старих покришок надають старій гумі зовсім інший вигляд. Отже, це шахрайство, яке може коштувати вам життя!

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...