Питання цінностей: Жебрівський розповів, які коштовні подарунки отримав на свій день народження

Найкращими подарунками для голови Донеччини стали хороші новини в регіоні.

Павло Жебрівський. Фото:www.rbc.ua

Сьогодні Донецька область порадувала хорошими новинами, які просто неможливо проігнорувати. Про це повідомляє голова Донецької ОВГА Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що Димитровські депутати дружно проголосували за перейменування міста в Мирноград. Так що можна очікувати, що з цієї нової сторінки почнеться нова славна історія міста і його людей.

"Ще одна хороша новина - це закінчення найскладніших робіт з розмінування і ремонту водопроводу, що дозволяє відновити водопостачання у м Зайцеве. Обласна влада, рятувальники, військові доклали багато зусиль для того, щоб повернути воду в будинки місцевих жителів", - написав глава області .

Жебрівський зазначив, що обидві хороших новини надійшли прямо в його день народження і подякував усім, хто привітав його зі святом і висловив найкращі побажання, надихнувши на подальшу роботу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...