"Ракету з ядерним двигуном, якою Путін погрожував піндосам, навряд чи випробовували, тому що були б трупи", - російська журналістка

Черговий блеф президента Росії вкотре викрито.

Латиніна. Ю. Фото: Повінь

Російський публіцист Юлія Латиніна, в ефірі радіостанції «Ехо Москви», піддала сумніву слова Путіна про випробування ракети з ядерним двигуном, повідомляють Патріоти України.

"Уявіть, що під час випробування ракета падає не туди. Це виходить, що ви своїми руками влаштували собі Чорнобиль. Ви до противника ще не дісталися, а рідній землі забезпечили на довгі роки жахливий осередок радіоактивного зараження. Тобто це в чистому вигляді ми будемо "бомбити Воронеж", – зазначила вона.

Журналіст додала, що, якщо під час випробувань прогорить прокладка між активною зоною ракети і камерою, у якій нагрівається повітря, ракета буде заражати територію по всьому маршруту слідування.

"Власне, взагалі, яка там прокладка, як вона захищає від досить активних частинок? І тоді летить ця ракета і обсипає всю Росію на своєму шляху, все, що там утворилося в активній зоні, а вона дуже гаряча. Тобто, починаючи з полонію-210 і далі, за чудовою наростальною", – пояснила вона.

Латиніна додала, що, за оцінкою фахівців, ракета з ядерним двигуном може не бути надзвуковою.

"Маневрувати вона дійсно може, але через те, що все-таки активна зона двигуна – це не найбільш суперпотужне джерело енергії, як не дивно, у цій ситуації, то летить вона зі швидкістю кукурудзника. Я думаю, чесно кажучи, тому її і зупинили", – наголосила публіцист.

На її думку, про пробні запуски радіоактивної ракети вже давно дізналися б на Заході. "Як легко, власне, помітити з вищесказаного, ось цю суперпросунуту ракету із ядерним двигуном, якою Путін погрожував піндосам, навряд чи вже випробовували, тому що про місце її випробувань інакше ми б дізналися з повідомлень CNN, а потім її траєкторією збирали б вітчизняні трупи. До того ж, ця ракета не має назви. Замість відео нам знову демонструють анімацію. Ну, от точно вони там, у Генштабі, споживають аргентинську диппошту", – підсумувала вона.

Нагадаємо, що 1 березня 2018 року під час звернення до Федеральних зборів Путін заявив, що Росія розробила нову гіперзвукову зброю. Президент РФ розповів про розроблення крилатої ракети з ядерною енергоустановкою і "майже необмеженою дальністю польоту", яка поки не має назви, але перевірена на полігоні наприкінці 2017 року. Під час виступу Путіна показали відео з пробними запусками ракет та анімаційні ролики із моделюванням ураження умовних цілей.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...