Реформувалися: Криворізькі поліцейські охороняють приватний кіоск російського підприємства (фото)

У Кривому розі патрульні поліцейські займаються охороною приватного об'єкту.

Криворізькі поліцейські охороняють приватний кіоск російського підприємства. Фото kr24.com.uaПро цей факт повідомив в мережі мешканець Кривого Рогу Олександр Каховський, інформують Патріоти України.

"Нет у нас патрульной полиции. А есть частная коммерческая структура, существующая за деньги налогоплательщиков..." - написав в Фейсбук Каховський.

За словами кріворіжця, ще кілька днів тому КП "Блаустрій" проводив демонтаж на Бульварі Слави 17 близько АТБ. Під час роботи підрядників один з кіосків був оточений силами патрульної поліції, копи стали його охороняти. Увечері охорону на місці організовували особисто офіцери патрульної поліції.

Криворізькі поліцейські охороняють приватний кіоск російського підприємства. Фото kr24.com.ua

Цікаво, чому копи охороняють комерційні об'єкти, і чи безкоштовно вони працюють охоронцями.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...