Результат задовольнив одну зі сторін: Блогер про те, навіщо слідству був потрібен Володимир Медяник

Павло Нусс вважає, що слідство використало Медяника для "надання свідчень" проти Єфремова та інших колаборантів.

Володимир Медяник вийшов на свободу. Фото:112 Україна

Генеральна прокуратура України закрила провадження проти луганчанина, народного депутата Володимира Медяника. На думку відомого українського аналітика Павла Нусс, Медяник слідству потрібен був для "надання свідчень" проти Олександра Єфремов. Про це Нусс написав на своїй сторінці у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Я не хотів забігати наперед, і коментувати його звільнення з під варти і мотив рішення слідства, але підозрюю, що це рішення було заздалегідь обговорено з підозрюваним. Я і багато інших наших колег припускали, що Медяник слідству потрібен був для "надання свідчень" проти Єфремова та інших колаборантів. І, судячи з усього, результат задовольнив одну зі сторін, державу, маю на увазі", - написав Нусс.

У той же час експерт вважає, що варто почекати офіційних коментарів спікерів Генеральної прокуратури, і потім робити висновки. "Але відразу закликаю любителів "зради" перестати панікувати і сидячи на дивані розплутувати теорії світової змови, а почати нарешті думати. Думати. Корисна штука", - резюмував Павло Нусс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно