Россия хотела гибридную войну, она её получила. Истеричная реакция русских показывает, как сегодня им сделали больно - Березовець

Політолог нагадав, що після указу про заборону російських соцмереж і пошуковиків, акції "Яндекса" на біржі "просіли".

Ілюстрація:Главком

"После указа о запрете российских соцсетей и поисковиков акции Яндекса упали на Московской бирже на 3,3%." - пише у своєму Facebook полытолог Тарас Березовець, передають Патріоти України, продовжуючи:

Это несколько миллионов долларов за один день. И ведь это только начало, там еще mail.ru, Одноклассники и VK обвалятся.

Их истеричная реакция показывает, как русским сегодня сделали больно. Россия хотела гибридную войну, она её получила. Расскажите теперь, как все было напрасно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...