"Руссо туристо": На пляжі росіян видно зразу, - блогер

Для мешканців Росії характерне зневажливе ставлення до свого здоров'я: приїхали, випили, об'їлися і... обгоріли.

Відпочинок вдався. Фото: ЖЖ.Росіян на пляжі видно відразу, в будь-якій країні світу. Особливо в перші дні перебування, поки вони не загоріли, точніше не обгоріли і не стали схожі на помідор. Так уже влаштована наша людина, головне дорватися і отримати всі ніштяки відразу. Приїхали, випили, об'їлися, обгоріли - відпочинок вдався !!! Так пише у своєму ЖЖ блогер під ніком bagira-belaya, передають Патріоти України і цитують далі:


"А вот эта парочка решила получить все солнечные ванны сразу и в максимальном количестве в первый же день. Они заинтересовали меня, потому что я слышала их разговор, так как они приземлились на лежаках рядом с нами. Молодой человек был в подпитии и хотел прилечь на лежачок поспать в теньке, но дама его сердца отчаянно выгоняла его на солнце. Она шипела ему, что они приехали всего на шесть дней, поэтому нельзя терять время, а еще сокрушалась, что ее непутевый муженек забыл крем в номере.

Стоял полдень, эти две синеватые фигуры были похожи на ходячих доходяг, измученных погодными условиями.

Они простояли так около часа, этого им хватило, чтобы понять, что завтра из номера они просто не выползут, ожог кожи обеспечен. Вот я до сих пор не понимаю, откуда у это наплевательское отношение к своему здоровью?

Неужели так трудно понять, что кроме нас о нем никто не позаботится. Я это поняла давно, поэтому загораю сейчас только с хорошим кремом и в нужные часы. Мне хватило одного урока в Египте, когда я сгорела в первый же день, находясь под тентом и намазавшись каким-то левым солнцезащитным кремом - потом я не могла выйти на улицу два дня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...