Шантаж дрібного фюрера: Путін йде на відчайдушні заходи для скасування санкцій, Сурков отримав наказ використовувати заручників - Фейгін

За словами адвоката, Сурков має намір взяти під свій контроль обмін ув'язненими між Росією і Україною.

Сурков і Путін. Ілюстрація:Газета.Ру

Помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков буде намагатися вирішити проблему санкцій шляхом обміну політв'язня Романа Сущенка на полоненого військового РФ Віктора Агєєва. Адвокат Марк Фейгін оприлюднив на сторінці в Facebook нову інформацію у справі свого підзахисного українського журналіста, передають Патріоти України.

"Навіщо це Суркову? Ну, крім власне курирування всієї "української теми" (в тому числі політв'язнів), у нього є намір повністю контролювати процес відновлення обмінів між Україною і Росією ув'язненими по політичній тематиці", - пише адвокат.

За його словами, Сурков має намір взяти під свій контроль обмін ув'язненими між Росією і Україною.

"Він збирається через обмін Сущенка та Агєєва вирішити свої, особисті, санкційні проблеми. Зрозуміло, Фейгін тому вельми суттєва перешкода", - підсумував адвокат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...