Що таїть у собі рух Putin Team, - Навальний (відео)

Навальний заявив, що йому "дуже подобається" створений капітаном команди НХЛ Олександром Овечкіним громадський рух Putin Team на підтримку президента РФ Володимира Путіна.

Навальний розповів про американську нерухомість "команди Путіна"  Скріншот: Алексей Навальный / YouTube "На його прикладі ще простіше пояснити, що таке Путін, що таке його еліта і що таке його група підтримки", – заявив Навальний, повідомляють Патріоти України. В опублікованому в YouTube розслідуванні опозиціонер розповів, що "команда Путіна" живе у США, має там елітну нерухомість, веде бізнес і платить податки в Америці.

2 листопада російський нападник і капітан команди Національної хокейної ліги Washington CapitalsОвечкін заявив про створення громадського руху Putin Team. Хокеїст не уточнив, чим саме буде займатися організація.

18 березня 2018-го в Росії пройдуть президентські вибори. Нинішній глава держави про своє висунення ще не заявляв.

ВІДЕО

Відео: Алексей Навальный / YouTube
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...