Що відбувається з банкоматами в Україні?

Багато українців не можуть отримати готівку в банкоматах - вони "замерзли"

Після вчорашнього різкого похолодання в українців стали виникати проблеми з отриманням готівки в банкоматах і з проведенням інших операцій - багато апаратів просто не витримали морозів і відмовилися працювати. Доступність банкоматів і засобів в них по Києву та іншим регіонам країни склала 90-92%, що на 2-5% менше рівня, характерного для нормальних погодних умов, в той час як в південних регіонах працювали і видавали кошти тільки 83-84% банкоматів . Про це нам розповів директор Українського процесингового центру Антон Романчук.

Проблеми зі зняттям грошей у ніч з 4 на 5 грудня, за його словами, пов'язані як з похолоданням, так і з традиційним спустошенням банкоматів за вихідні дні. "На початку тижня навіть без морозу банкоматів без грошей стає більше. Але якщо температура падає, то кількість непрацюючих банкоматів, природно, зростає", - зазначив Романчук. За його словами, якщо температура навколо банкомату опускається нижче -15 ° С, він може давати збій. Тому при морозах навіть банкомати, що знаходяться в погано опалюваних холах банків або інших приміщень, можуть припинити роботу ", - додав Романчук.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...