"Смердів, як смітник": Стан провідника "Укрзалізниці" розгнівав пасажира (відео)

​Провідник "Укрзалізниці" знаходився на робочому місці в нетверезому стані.

Про це написав у своєму Facebook журналіст Володимир Тимофійчук, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

"У подорожі українською залізницею "прекрасно" все! Коли вам нарешті таки пощастить "витягнути лотерейний квиток" і потрапити в комфортабельний вагон, то цілком ймовірно, що провідник виявиться "під мухою", - зазначив журналіст.

За його словами, це не єдиний "мінус" поїздок з "УЗ". "Якщо і тут удача буде на вашому боці (що, як показує практика, мало ймовірно), то однозначно в купе вам попадуться сусіди зі смердючими шкарпетками. Вони будуть їсти варені яйця і будуть попивати чай, при цьому чамкая і сьорбаючи на весь вагон. А з тамбура буде надходити шлейф тютюнового диму, або ще "краще" - запах сечі з туалету", - обурюється Тимофійчук.

"Ну, а опівночі, завершуючи все це феєричне дійство, вас чекає концерт за участю одних духових інструментів. Переважно тромбонів. Однак, один плюс таки є! За таких умов важко буде проспати свою зупинку", - додав він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...