"Снова побывал на могиле Степана Бандеры в Мюнхене, почтил память. Был приятно удивлен...", - Богдан Штайнер

Пам'ятник на могилі великого Сина українського народу виглядав так, нібито й не було поблизу російських вандалів, які його пошкодили.

Могила Степана Бандери у Мюнхені. Фото: соцмережі.

"Всем привет! Сегодня я снова побывал на могиле Степана Бандеры в Мюнхене, почтил его память . Был приятно удивлен тем, что памятник ему был полностью обновлен. Раньше мордоровцы пытались молотками разбить его имя, - они боятся его даже мертвого", - поділився Богдан Штайнер своїми враженнями на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив свою розповідь:

"Неожиданно встретил там русскоязычную красавицу Аню из Одессы, у нее на шее висел Трезубец, а на руках - красно-черные и желто-блакитные ленточки, она тоже пришла сюда, чтобы почтить память великого Украинца".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...