Сотні велетенських палаців: Як виглядають "села контрабандистів" на Закарпатті (фото)

Більшість з цих "фортець" - ще не обжиті, пише журналіст

Село на Закарпатті. Фото: "Фейсбук"

Культурний шок. Я була в Кончі-Заспі, в Пущі-Водиці, і в усіх інших київських беверлі-гіллсах, але такого ще не бачила. Конгломерат трьох великих сіл на Закарпатті, найбільше з яких називається Біла Церква. Усі хати (!) - велетенські палаци. І їх, цих замків та фортець - сотні і сотні. Більшість ще не обжиті. Так пише журналіст Тетяна Даниленко, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Немає ні садів, ні газонів, лише сотні квадратних метрів краси, якою її уявляють мешканці цих сіл. Крім палаців довкола майже нічого немає. Ну, магазини будівельні. А ще - самотній "Бріоні".

Місцеві називають ці краї селами контрабандистів. Якими б не були заробітки власників тутешніх замків та фортець, це історія останніх кількох років. Абсурд в тому, що якщо хтось перекриє ці заробітки, то таку нерухомість і не продаси, і утримувати нереально дорого.

На жаль, я поспішала і не могла більш детально пофотографувати. Але масштаби просто вражають. Ще раз: це сотні, якщо не тисячі розкішних вілл, побачивши які риміські патриції відчули б себе просто лохами.

А ви кажете - Лещенко, депутати, чиновники, e-декларації... Та наша країна - просто клондайк двадцять першого століття".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...