Стали відомі причини припинення роботи французької компанії на території "ДНР"

Один зі світових лідерів на ринку промислових газів французька компанія Air Liquide, заявила про припинення роботи на окупованій території Донецької області через те, що не в змозі гарантувати безпеку своїм працівникам.

Французька компанія припиняє роботу в "ДНР". Фото informator.newsПісля рішення «ДНР» про встановлення її адміністративного контролю над деякими українськими компаніями, які працюють на Донбасі, Air Liquide вже неспроможна продовжувати свою діяльність в цьому регіоні, - сказано у повідомленні компанії, інформують Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Безпека наших співробітників, а також дотримання українських та міжнародних законів залишаються нашими пріоритетами, - підкреслили в прес-службі.

Air Liquide володіє дочірнім підприємством ПАТ «Air Liquide Єнакієве». У будівництво повітро-розподільчої установки на Єнакіївському металургійному заводі компанія інвестувала сто мільйонів євро.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...