Старший слідчий з особливо важливих справ Департаменту спецрозслідувань ГПУ є найбагатшим прокурором України, - ЗМІ

Згідно з декларацією і реєстром прав на нерухоме майно, Юрій Кривобок володіє будинком площею 1 827 кв.м. в елітному селі Козин під Києвом. Загальна площа землі під будинком – 86 соток.

Маєток прокурора Юрія Кривобока. Фото: скріншот з відео.Старший слідчий з особливо важливих справ Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Юрій Кривобок вже кілька років є найбагатшим прокурором України. Про це йдеться в матеріалі проекту PROSUD, передають Патріоти України.

Зазначається, що на високу посаду в ГПУ він був призначений у 2014 році. До цього з 2009 по 2014 роки Кривобок працював прокурором Оболонського району Києва.

У деклараціях прокурора за 2013, 2015 і 2016 роки, у сім'ї Кривобока вказані значна кількість рухомого і нерухомого майна, а також доходи на суму понад 182 млн. грн.

"З них тільки близько 700 тис. грн – заробітна плата, інші – продаж рухомого і нерухомого майна… У декларації прокурора відсутній будь-який дохід від заняття підприємницькою діяльністю ним або його дружиною. Схоже, що саме звичайні земельні угоди прокурора за часів Януковича і принесли йому основний капітал в більш 180 млн. грн", – йдеться в матеріалі.

Згідно з декларацією і реєстром прав на нерухоме майно, Кривобок володіє будинком площею 1 827 кв.м. в елітному селі Козин під Києвом. Загальна площа землі під будинком – 86 соток. При цьому ціна за сотку землі в цьому районі – близько 3 тис. дол. "Тобто вся земля під маєтком прокурора коштує приблизно 260 тис. дол", – пишуть автори.

Також у сім'ї Кривобока знайшли ще кілька будинків і земельних ділянок у Криму, в Карпатах і в Одесі, і чотири квартири на столичній Оболоні. Зазначається, що дружина прокурора в 2016 році придбала новий Mercedes Benz GLE 350 D Matic 2016 року вартістю 2604280 грн, а в 2014 році сам Кривобок отримав право користування новим Volkswagen Toureg 2014-го року від свого батька, якому автомобіль обійшовся в 1 126 650 грн.

"Тільки за приблизними підрахунками прокурорська родина придбала у власність (за 4 роки): 4 елітні будинки загальною площею 2741 м ?, 4 квартири на 367 м, 62 гектара землі по всій Україні, 2 автомобілі, вартістю кожен більш 1 млн. грн, дохід розміром 182 млн. грн", – підсумували автори.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...