Сварка іноземних студентів у Полтаві закінчилась поножовщиною та госпіталізацією

Між молодими людьми розпочалась бійка: один із іноземців завдав тілесних ушкоджень двом іншим учасникам конфлікту, спричинивши одному із них ножове поранення.

Фото: УНІАНПро це повідомив керівник прес-служби Полтавського облуправління поліції Юрій Сулаєв, передають Патріоти України.

За його словами, рано вранці біля одного із супермаркетів виник конфлікт між іноземними студентами, які навчаються у вищому навчальному закладі в Полтаві. Між молодими людьми розпочалась бійка: один із іноземців завдав тілесних ушкоджень двом іншим учасникам конфлікту, спричинивши одному із них ножове поранення.

Зловмисника затримано. Проводяться слідчі дії. За фактом інциденту внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...