"Сині кити" продовжують свою "чорну справу": Кіберполіція виявила волинянина, який виклав в соцмережу фото з порізами на руках

Студент Луцького училища був учасником у так званій групі смерті "Синій кит".

"Сині кити" продовжуть знаходити прибічників в соцмережах. Фото uainfo.org

Працівники кіберполіції виявили волинянина, який викладав закривавлені фото у одній із груп "синіх китів" у соцмережі. Про це повідомляє "Ківерцівський районний інформаційний портал", інформують Патріоти України.

17-річного хлопця, студента Луцького училища, який проживає в одному з сіл Ківерцівського району, виявили кіберполіцейські у так званій групі смерті "Синій кит".

Також повідомляється, що у юнака на руках були численні порізи.

Фахівці-психологи районних служб дітей та молоді розповідають, що хлопчина викладав у соцмережі свої закривавлені фото, загалом мав схильність до вчинення над собою насильницьких дій. Говорив з рідними про бажання померти, був у депресивному стані, зазначає видання.

Після проведеної психологічної та роз'яснювальної роботи юнак видалився з групи, та закрив свою сторінку в соцмережі ВКонтакте.

Як повідомлялося раніше, поліція затримала двох адміністраторів небезпечних груп в соцмережах в Києві. Згодом молодиків відпустили.

Нещодавно у Львові поліція перевірила три випадки причетності підлітків до "Синього кита". Також варто відмітити, що двоє студентів-другокурсників із Придністров'я запустили інтернет-гру «Білий ведмідь», яка є повною протилежністю смертельно небезпечній грі "Синій кит".

У грі необхідно виконати 50 завдань. Серед них – такі надскладні завдання, як прибирання будинку чи фото щоденника із позитивною оцінкою.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...