"Таможня по-дамбасски": У мережі розповіли про абсурдне здирництво в ОРДЛО (фото)

На так званому кордоні між "республіками" збирають гроші навіть за ручну поклажу.

Митниця між "Л/ДНР". Ілюстрація:UAinfo

На так званій "митниці" між "ДНР" і "ЛНР" з людей беруть побори за провезення ручної поклажі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Іван Жевед, опублікувавши фото чека, передають Патріоти України.

"Это ехала дамочка с сумочкой. Без чемоданов, баулов и контейнеров – просто с небольшой дорожной сумкой, которая в общественном транспорте классифицируется как ручная кладь. И вот за эту сумочку на таможне ее заставили платить", - пояснив він.

Жевед зазначив, що "на кордоні з Росією такого немає".

"Даже с укропами – и то клатчи, барсетки и футляры для очков поборами не облагаются. Но граница между "ЛНР" и "ДНР", очевидно, разделяет столь разные государства, что уже, глядишь, скоро визы введут, и срок пребывания иностранцев ограничат", - додав він.

Також він звернув увагу на те, що в чеку написи українською та російською мовами.

"А главное – напрашивается вопрос, кому же эти сборы-поборы идут? Присматриваешься к чеку – написано частично на мове, частично на русском языке. Это будет делиться между дорогими партнерами, так, что ли?" - написав журналіст.

"Чек, кстати, на руки не дали. Но разрешили сфоткать, что вам и выкладываем", - додав Жевед.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...