"Це заважає нам створити нормальну державу": Мухарський обізвав українську владу "бидлом"

В Україні склалася критична ситуація, оскільки малоосвічені, люмпенізовані пострадянські особи прийшли до влади і диктують всьому суспільству свої жлобські закони і правила, вважає артист.

Антін Мухарський. Фото:artnews.in.ua

Український артист Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, розкритикував українське керівництво, заявивши, що до влади в країні прийшли пострадянські малоосвічені люди. Про це він сказав в інтерв'ю Апострофу, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на питання про створений ним разом з групою однодумців проект "жлоб-арт", в якому констатувалося, що і в українцях сидить москаль, Мухарський заявив, що проект хоч і закритий, але його ймовірно доведеться реанімувати.

"Адже цей жлоб теж трансформується і змінюється. Жлоб, по суті своїй, це масова соціальна тварина, категорично неспроможна до самоаналізу. Людина - це ж не тільки фізичне тіло. Від тварини її відрізняє совість і віра. І ще здатність до самопізнання самокритики, самонавчання і душевного самоочищення.

Ця праця, яку людина повинна сама проводити, формуючи в собі особистість, саме і відрізняє її від стадної тварини, яка живе виключно рефлексами та інстинктами. Багато людей, як і тварини, хочуть тільки їсти, пити, розмножуватися і отримувати дозвілля. Не прагнучи до якогось самовдосконалення.

А просто живуть по-споживацьки. у цьому, напевно, немає нічого поганого. Думаю, що і в цивілізованих країнах суспільство відсотків на 80 складається з людей, яких професійні маркетологи і телевізійні менеджери називають бадиллям і піплом, який схаває. Це об'єктивна реальність", - зазначив Мухарський.

За його словами, в Україні склалася критична ситуація, оскільки подібні малоосвічені, люмпенізовані пострадянські люди прийшли до влади і диктують всьому суспільству свої жлобські закони і правила.

"Хоча на чолі будь-якої нормальної держави повинна стояти еліта. Яка розуміє, що все-таки свідомість визначає буття, а не навпаки, як запевняли нас комуністи. І завдання еліти - чітко формулювати основні для розвитку держави речі - національну ідею, моральні цінності, перспективу руху.

І ці ідеї та ідеали еліта повинна нав'язувати суспільству. У нас же її ніби й немає. Наша правляча верхівка, так уже склалося, переважно глибоко сільська за походженням і свідомістю. Це багаторічна біда України. Аграрії не здатні вийти за рамки свого обмеженого сприйняття світу.

У них дуже сильно розвинений хапальний рефлекс. Принаймні, він превалює над рухами розуму і волі. І ця проблема актуальна на всіх рівнях, починаючи від побутового жлобства троєщинського або борщагівського зразка, і закінчуючи жлобством у вищих ешелонах влади. Це дуже заважає створити нам нормальну державу. У владі перебуває бидло", - заявив Мухарський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...