Підозріла обставина: Автомобілі НАБУ покидають територію суду, де перебуває Насіров (фото)

Авто Національного антикорупційного бюро виїхали з території суду, де розглядали справу щодо голови ДФС Романа Насірова.

Авто НАБУ покидають територію суду, де розглядають справу Насірова. Фото 24tv.uaПро це повідомив кореспондент 24 Каналу з місця події. Причини такого вчинку – журналістам наразі не пояснили. Одна з ймовірних причин – ротація, інформують Патріоти України.

Активісти Автомайдану ще раніше заблокували виїзд із території суду, проте автівки НАБУ – пропустили.

Авто НАБУ покидають територію суду, де розглядають справу Насірова. Фото 24tv.ua

Як повідомляє кореспондент 24 Каналу, є підозра, що Насіров таки залишив суд. У приміщенні – вимкнули світло, частково освічуються лише коридори.

Авто НАБУ покидають територію суду, де розглядають справу Насірова. Фото 24tv.uaНагадаємо, 2 березня в НАБУ повідомили про вручення підозри Роману Насірову за "справою Онищенка". Очільник ДФС підозрюється у вчинені дій, які завдали державі шкоди на суму у 2 мільярди гривень.

4 березня відбувся перший день засідання суду щодо обрання запобіжного заходу відстороненому очільнику ДФС, проте через стан його здоров’я було оголошено перерву до ранку 5 березня.

Вже 5 березня адвокати Насірова заявили клопотання щодо відводу судді.Згодом суддя Солом'янського райсуду Києва Олександр Бобровник заявив, що 5 березня засідання щодо обрання запобіжного заходу відстороненому голові ДФС Роману Насірову відбуватися більше не буде. Хоча НАБУ офіційного рішення про перенесення засідання не отримало.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...