У Києві водій маршрутки затиснув ногу дитини у дверях

Водій київської маршрутки не переконався у тому, що всі пасажири покинули транспортний засіб, закрив двері та почав рух.

Маршрутка. Фото:KyivOperativ

У Києві маршрутка № 587 мало не покалічила маленьку дитину. Про це повідомили в "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Водій маршрутного автобуса Богдан №587 не впевнився, що все покинули автобус, затиснув дверима ногу дитини і почав рух з місця. Зупинився через кілька метрів після того як мама дитини і пасажири почали кричати. Версії учасників події різняться. Водій стверджує, що мама перед закриттям дверей вирішила висадити дитину, а водій не помітив. Свідки стверджують, що мама вийшла перша і не встигла забрати дитину. З ударами і саднами малюка госпіталізували в ОХМАТДИТ ", - написали на сторінці.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...