Негідник вже жалкує про скоєне: Захисник Донецького аеропорту, через образи маршрутника, діставався до місця пішки (відео)

У Кривому Розі стався конфлікт в маршрутці через неповагу водія до посвідчення учасника бойових дій.

Донецький «кіборг» Володимир Янович хотів скористатися правом на пільговий проїзд в громадському транспорті, однак водій відреагував на це незаконно та неадекватно, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

“Дістаю і показую водієві своє посвідчення учасника бойових дій. Ну, водій сказав щось типу “приберіть фігню”, – розповів боєць. Янович образився і вийшов з маршрутки.

Водій маршрутки Андрій Клочков запевняє, що щиро розкаюється у своїй поведінці. Свій вчинок виправдовує втомою.

Представники компанії-перевізника вважають таку поведінку водія неприпустимою. Однак звільняти його через скандальний вчинок не планують. Поки водія відсторонили від роботи на тиждень.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...